Connection failed: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

За Кооперацията

Местоположение и удобства

Сградата се намира в кв. Овча Купел на ул. Иван Радоев № 13. Ситуирана на много удобно и комуникативно място, в изключителна близост до основната пътна артерия ул. Бойчо Бойчев. и на 5 мин. бул. Цар Борис III. Бъдещите обитатели ще имат бърз достъп до централните части на града и удобен транспорт. Зградата е локирана на пет минути пеша от “Нов български университет”, на десет минути пеша от метростанция “Овча купел” и на десет минути пеша от парк и спортен комплекс “Славия”. Разбирайки, че човек прекарва голяма част от времето си в своя дом, ние се опитваме да създадем за нашите клиенти един по-уютен и модерен дом, изпълнен с живот. Сградата разполага със самостоятелен двор с място за сядане и отдих. Озеленяването на двора е изпълнено с естествени дървета, храсти и треви по архитектурен проект. Алеите и тротоарите са от паркови плочи, а парковото пространство с плочи на тревна фуга.

Пълен изглед на сградата


Сутеренът включва четири единични подземни гаража и един двоен подземен гараж, обслужвани от маневрена улица и права рампа, покрита в обема на сградата. Обособени са 16 складови помещения към съответните апартаменти, проектирани без складово помещение в самите тяx. Предвиден е велосипеден паркинг за 17 велосипеда, осигуряващ 11 вело-паркоместа за седемте външни паркоместа и още 6 вело-паркоместа за посетители.


Дневните на апартаментите са с южно изложение, ориентирани към богато озеленен вътрешен двор, в който са обособени още 7 външни паркоместа и зона за отдих на открито. Конструкцията е стоманобетонна, зидовете са тухлени. Фасадите са топлоизолирани, завършени със висок клас силикатна мазилка и HPL плоскости. Парапетите са стъклени. Външните дограми са PVC. В имота и сградата е предвиден контролиран достъп за живущи и посетители.

Сградата разполага със самостоятелен двор с място за сядане и отдих. Озеленяването на двора е изпълнено с естествени дървета, храсти и треви по архитектурен проект. Алеите и тротоарите са от паркови плочи, а парковото пространство с плочи на тревна фуга. Конструкцията е стоманобетонна, зидовете са тухлени. Фасадите са топлоизолирани, завършени със висок клас силикатна мазилка и HPL плоскости. Парапетите са стъклени. Външните дограми са PVC